Frågor och svar om könsorganen

22 Sep 2002, 12:42 427
Kille, 0 år
Question


Tja, Jag är 17 år. Mitt problem är att: Jag har en penis på ca:5 cm slak. Har inget hår underarmarna knappt nått hår på penisen, Vad skall jag göra? Snälla hjelp mig

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är sannolikt så att du är sen i din utveckling och att din fysiska utveckling inte riktigt kommit igång än. Men är man det bör man alltid ta reda på orsaken. Speciellt gäller detta med tanke på att din hårväxt inte heller kommit igång. Mitt råd är att du söker upp antingen skolsköterskan eller vänder dig till en läkare på vårdcentralen. Det är alltid bra att göra en kontroll när man är sen i utvecklingen. Så diskutera både orsaker och eventuell behandling med någon av dessa jag nämnde, så slipper du gå och må dåligt och/eller oroa dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar