Frågor och svar om sex

30 Sep 2002, 09:27 214
Kille, 0 år
Question


Min tjej och jag undrar var det skulle passa att ha sex, för det går inte hos nån utav oss för vi har så jobbiga småsyskon så de blir aldrig nått och de tycker vi e synd för vi vill gärna ha sex!! snälla svara!!!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det kan självklart krävas lite planering om man skall kunna ha sex när man bor hemma och har syskon. Det enda ni egentligen kan göra som jag ser det är att försöka planera att kanske sova hos varandra när någons småsyskon sover hos kompisar eller är hemifrån av andra anledningar. Alternativt om ni har nyckel till era rum så ni kan låsa och sedan sätta på musik för att ni inte ska höra dom utanför och dom inte ska höra er. För lite privatliv kan man ändå kräva trots att man bor hemma.

Kanske finns det andra som läser den här frågan och som kan ge er fler tips, för jag utgår ifrån att ni är för unga för att tex kunna hyra ett hotellrum eller liknande.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar