Frågor och svar om sperma

23 Oct 2002, 09:17 300
Annat, 0 år
Question


hej... jag undrar en sak... killar undrar var man vill ha sperman.... hur vet jag det...?? i munnen vill jag inte... vill ej svälja.. har testat det en gång... inget mer...!! så vad kan man spruta den nånstans mer...??

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är långt ifrån självklart att det är tjejen som ska få sperman på sig, eller svälja. Det är ju faktiskt killens sperma och inte din!
Det finns tjejer som uppskattar att få sperman i munnen eller på typ brösten, men det är färre än vad dom flesta tror som gillar det. Och ska killen spruta sin sperma på tjejens kropp så ska det vara för att tjejen vill det. I annat fall är det killens ansvar vart han gör av sin sperma.
Använder man inte kondom, vilken fångar upp sperman, så kan killen istället spruta ner i sängen om man nu befinner sig där, i sin egen hand, i ett papper eller en handuk som han har tillhands osv. Det finns många varianter, men glöm inte att det är killens ansvar vart han gör av sin sperma. Så vill du inte ha den på dig, så hoppas jag att du säger det och inte känner dig pressad att låta honom spruta på din kropp om det nu är det han vill.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar