Frågor och svar om onani

3 Nov 2002, 13:34 668
Kille, 0 år
Question


Var brukar man vanligtvis spruta när man onanerar?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det kan ju variera lite beroende på vart man befinner sig. Är man i sitt rum och kanske ligger i sängen, vill man kanske inte ha sperman i lakanen. Men är man på toaletten tex så är det ju oftast enklare att torka bort om sperman tex kommer på golvet eller väggen, varför man kanske inte behöver tänka lika mycket på det då.
Många använder ett papper eller en handduk och håller en bit framför när utlösningen kommer, om dom befinner sig på ett ställe där det inte är önskvärt att få sperma. På det sättet slipper man torka/tvätta rent efteråt, vilket kan vara ganska jobbigt om man tex får sperma på kläder, mattor, eller i sängen.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar