Frågor och svar om onani

3 Nov 2002, 14:33 737
Kille, 0 år
Question


En gång så diskuterade jag och min kompis om onani (kille)...Han sa att han onanerar i olika ställningar. Är han bög då?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Många försöker använda fantasin för att hitta mer stimulerande sätt att onanera på, och det är troligtvis vad din kompis gör. Det har inget som helst att göra med om man är homosexuell eller inte. Sedan kan din kompis vara homosexuell ändå, precis som vem som helst, men att vara homosexuell handlar om att man blir förälskad i personer av samma kön, vill kyssa och krama personer av samma kön, vill ha sex med personer av samma kön, vill leva i förhållande med personer av samma kön. Det har alltså inget att göra med hur man onanerar, varför det inte finns något i det avseendet som talar för att din kompis skulle vara homosexuell.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar