Frågor och svar om sex

30 Nov 2002, 14:02 602
Annat, 0 år
Question


När man ser på porrfilm, då skriker ofta tjejen i filmen otroligt mycke, njuter hon då? eller är det bara nåt hon lägger till när hon blir filmad i "kärleksakten"?
En annan fråga är det normalt att tre killar älskar med samma kvinna samtidigt, jag tycker det ser otäckt ut när hon har en penis i munnen, en i skjärten o en i slidan.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Att tjejer i porrfilmer skriker som du beskriver det, är ju oftast konstruerat. Porrfilm är ju i det avseendet som vilken film som helst, dvs det du ser är inte på riktigt, varför också ljuden oftast är fejkade.
Generellt så låter inte tjejer så mycket när dom har sex. Det finns dom som är väldigt högljudda, men jag skulle inte vilja påstå att dom är i majoritet, vilket porrfilmerna skulle kunna få en att tro.

Som svar på din andra fråga skulle jag vilja säga att det inte är speciellt vanligt att en tjej har sex med tre killar samtidigt. Det är inte ens speciellt vanligt att tjejer har sex med två killar samtidigt. Det finns personer som har provat gruppsex, och det finns dom som gillar det, men dom är inte någon speciellt stor grupp. Så om man är intresserad av den typen av sex är det helt okay så länge man inte skadar någon och alla är med på det, men har man inte det intresset eller den lusten så låter man helt enkelt bli. Återigen så vill porrfilmerna få oss att tro att alla tjejer gillar den här typen av sex, men det är alltså inte sant, då det som sagt är en ganska liten grupp som utövar denna typen av sex i verkligheten.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar