Frågor och svar om sex

29 Dec 2002, 12:04 136
Annat, 0 år
Question


Hej, Jag Är en kille som e 16 år jag e tillsammans me en tjej som e 17, vi brukar ha sex i "runda svängar" varje gång vi träffas, vilket e NÄSTAN varje dag... jag undrar om de e normalt? och om de kan ge nåra biverkningar eller dyligt?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Hur ofta man har sex är väldigt olika, men jag ser inget onormalt i att ha sex varje gång man träffas, även om jag tror att det är vanligare att man har sex så ofta när man är yngre.
Det är inget farligt att ha sex varje dag, så du behöver inte bekymra dig för några biverkningar eller dylikt. Däremot så kan man ju med tiden tappa lusten för att ha sex varje dag, varför det är viktigt att du själv känner efter så du inte har sex mer än när du har lust till det. Men annars är det inga problem.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar