Frågor och svar om bröst

2 Jan 2003, 20:03 200
Annat, 0 år
Question


Hej Anette!
Jag hade en fråga här som jag hoppas du kan svara på. Det e nämligen så att jag har läst om ett par tabletter som kallas "Wonderup" som sägs förstora brösten...nu e min fråga e dessa för det första farliga och för det andra fungerar dom överhuvudtaget... Finns andra tabletter man kan ta för att få större bröst? Dvs en naturlig väg för att få större bröst, skulle ALDRIG kunna plastikoperera mig!!! Vart hittar/köper jag tabletterna i så fall?
En fråga till, vad gör man om man har olika storlek på brösten? Säg inte att jag ska vända mig till någon läkare eller ungdomsmottagning...för dom kommer väl be mig att vända mig till någon annan!!! Hoppas på bra svar! Tack! Kram Mig

Svar

Jag känner tyvärr inte till dessa tabletter du frågar efter.Däremot vet jag att p-piller kan ge en något större byst.Om det skulle vara något alternativ för dig.Annars bör du nog fråga någon läkare om ytterligare råd.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar