Frågor och svar om p-piller

2 Jan 2003, 20:22 154
Tjej, 0 år
Question


Hej... jag undrar om det finns någon som hellst chans att jag kan vara med barn? det va så här att jag fick mens på nyårsaftonen och började då äta p-piller för första gången, tog ett klockan 3 på eftermiddagen. på kvällen/natten sov min pojkvänn över och vi hade sex med kondom...detta gick utan problem, men sen hade vi sex kvällen efter(när jag tagit mitt andra piller) och använde kondom. denna sprack olyckligtvis )=.... eftersom jag hade mens och ätit p-pillrena på samma tid och följt instruktionerna noga tycker jag inte att jag borde bli med barn men jag är ändå orolig....

tacksam för snabbt svar!!

kram //Lilla stumpan

Svar

Du behöver inte vara orolig för att du skulle blivit gravid.Risken för graviditet vid mens är mycket,mycket liten.Så fortsätt med dina p-piller som vanligt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar