Frågor och svar om sex

2 Jan 2003, 20:43 717
Tjej, 0 år
Question


Hej . Jag är en tjej på 14 år o har haft sex med en 24åring .. Jag vet att detta inte är lagligt .. Men jag vet inte vad jag ska göra .. Han tog min oskuld . O vi hade sex 3 ggr på en ganska kort tid . Han råka få in den i röven o det gjorde skitont . Jag är nästan rädd över att ha sex igen .. Jag vill ha sex, för det är skönt . Men jag är rädd att det ska göra ont .. O med tanke på att han är så gammal .. Jag vet inte vad jag ska göra .. För jag gillar verkligen honom !!

Svar

Det som är viktigt när det gäller att ha sex är förstås att båda vill detta.Du ska inte "ställa upp" på analsex eller vaginalsex om du inte vill.Berätta för honom att du tyckte att det gjorde ont.Man råkar inte heller få in penisen i analen,utan det var för att han ville detta.Så du måste säga till honom att du inte vill ha analsex.Sedan som du påpekar så är du inte mera än 14 år och man behöver inte ha så bråttom med sexlivet.Det hinns med.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar