Frågor och svar om samlag

12 Jan 2003, 15:30 1452
Kille, 0 år
Question


¨hejsan jag är en kille som har fyllt 15 för en vecka sen och min snopp är jävligt liten typ 7 cm vid stånd.. kommer den aldrig växxa up???

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Med allra största sannolikhet kommer den att växa, men det kan ta lite tid. Det är nämligen väldigt olika det här med hur man utvecklas under puberteten, och ibland kan man utvecklas på vissa sätt medan man står still på andra, och sedan ett tu tre så bara händer en massa på en gång. Så du får nog ge dig till tåls lite för det kan som sagt ta både ett, två, tre, och fyra år innan du är fullt utvecklad och du vet hur lång din snopp blir.
Men sedan är det ju också så att det här med storlek på snoppen varierar väldigt mycket, varför det inte går att säga idag hur lång den kommer att bli. Det finns både för-, och nackdelar med att ha en väldigt stor eller liten snopp. Men oavsett vilken storlek man har, så är inte storleken i sig någon begränsning för att kunna ha ett bra sexliv, bara så du tänker på det och inte oroar dig för mycket i onödan.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar