Frågor och svar om könsorganen

19 Jan 2003, 11:35 204
Kille, 0 år
Question


Hej jag är kille på 16år. Jag har ett gansak stort problem med min snopp. Jag har skavsår, och min nedre del av ollonet är väldigt röd, och det ser inte alls bra ut!. Jag förstår inte hur det kan ha blivit så här eftersom ja onanerar inte så ofta och det är ingen sjukdom eftersom jag är oskuld. Jag skulle bli väldigt tacksam för ett svar- PS. andra gången ja skriver/ ska ja gå till UM?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Jag tycker att du skall gå till Läkaren på Ungdomsmottagningen, eller till en läkare på din vårdcentral för att undersöka dom här problemen. Det är alltid bäst att få någon att titta på det, så du får rätt diagnos och behandling, för det är något som vi inte kan ge över nätet, utan det behövs en personlig kontakt så man kan både undersöka dig och prata med dig om dom här besvären. Så ring och beställ en tid så fort du kan, så du slipper gå med dom här problemen längre än nödvändigt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar