Frågor och svar om underlivet

19 Jan 2003, 19:15 699
Annat, 0 år
Question


Hej, jag har fått några finnliknande utslag i underlivet, allstå utanför öppningen, Kan detta bero att jag rakar mej där? En av finnarna som jag trodde hade försvunnit känns som liten liten knöl (sitter inte långt ifrån ljumsken så att säga). Det är dessutom irriterat kring där jag har ett utslag nu ( i ett av vecken eller hur man ska beskriva...)och så kliar det en aning. Vad kan det vara för något, snälla hjälp mej!!!

Svar

Jag misstänker starkt att det beror på att du rakar dig. Hur ofta och vad du använder för rakblad är viktigt. Däremot tycker jag om det föreligger osäkerhet, att du helt enkelt kontaktar ungdomsmottagningen på din ort för en undersökning.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar