Frågor och svar om grundskolan

1 Feb 2003, 17:40 272
Annat, 0 år
Question


jag har haft problem med skolan och går nu på ett skoldaghem men endast nio elever vi läser endast kärnämnen och har praktiskt arbete i slöjd kök mm..jag ska nu söka in till gymnasiet och tänker söka till GUC media..om jag får godkänt i SV/MA/EN men jag har haft väldiga problem med engelskan och om ja inte får godkänt käns det som att ja inte orkar men som att ja bara vill ge upp va ska ja göra???

Svar

Hej!

Du ska tala med din lärare och också med studie- och yrkesvägledaren på din skola. Det här är en fråga som jag har svårt att svara på eftersom vi inte träffats, jag kan inte ge ett bra svar via mail. Det är bara din lärare och studie- och yrkesvägledare som kan ge dig ett bra svar på detta. Den diskussionen ska du också ha med dina föräldrar i, de är viktiga personer för dig.

Lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar