Frågor och svar om längd

8 Mar 2003, 08:44 4069
Kille, 0 år
Question


Jag har 2st frågor... 1. Min snopp är 10 cm lång, är det tillräckligt för att tillfredsställa en tjej ? 2. När jag onanerar känner jag ingen njutning, beror detta på att jag har dålig teknik eller är det något fel på mig ?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det finns inget som säger att man måste ha en viss längd eller storlek för att kunna tillfredsställa en tjej, varför du inte behöver oroa dig på den punkten. Sedan är det ju sällan så att killen tillfredsställer tjejen enbart genom att ha vaginalt samlag. Att ha sex innebär i dom flesta fall mycket mer än så, där smek med hjälp av fingrar och mun (om man vill) spelar en lika stor roll för att man ska kunna tillfredsställa varandra.

När det sedan gäller din andra fråga så handlar det i dom flesta fall om att man är otränad. Det kan ta ganska lång tid innan man kommer på hur man skall smeka sig själv, varför man kan få hålla på och pröva sig fram. Prova att hålla på olika sätt, klämma olika hårt, dra olika snabbt, variera osv, så får du se om det känns annorlunda. Men tänk också på att det inte alltid är så att man måste onanera. Har man ingen större lust, och inte tycker det är så skönt, så kan man också låta bli. Kanske får man lust längre fram, eller så blir man aldrig särskilt intresserad av onani. Det är okay vilket som.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar