Frågor och svar om bröst

30 Mar 2003, 11:24 1010
Kille, 0 år
Question


Vars tycker tjejer om att bli smekta occh kyssta?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Generellt så gillar tjejer att bli smekta över brösten och på könsorganet. Många tjejer gillar också att bli kyssta både på munnen, halsen och på brösten.
Men sedan skall man inte tro att det bara är brösten och könsorganet som tjejer gillar att bli smekta/kyssta på. Att bli smekt över hela kroppen, allt från magen, halsen, benen, ryggen osv, tycker dom flesta både tjejer och killar om.
Sedan är det oftast också så att varje person har sina ställen som han/hon gillar att bli smekt/kysst på och det vet man aldrig om man inte frågar, eller personen själv säger det. Så det egentliga svaret på din fråga är att du skall fråga den tjejen du är med. Då får du veta vart den tjejen vill bli kysst och smekt. Och så kommer du få göra med alla tjejer du träffar i ditt liv.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar