Frågor och svar om samliv

6 Apr 2003, 10:40 188
Annat, 0 år
Question


Hallå.. jag har en fråga.. Jag älskar när min kille nafsar på mina öronsnibbar eller "tar tag" hårt i mitt hår medans vi har samlag.. även fast detta ibland gör lite ont blir jag enormt upphetsad av detta...
jag älskar också när han knullar mig snabbt å hårt! är jag onormal?
vi har inga som helst problem att komuniscera med varandra å vi har underbart sex tillsammans...
snälla svara!!!! massor kramar från mej..
ps. tack för en bra spalt! ds.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det finns inget onormalt med det du beskriver, utan vissa personer uppskattar lite hårdare sex medan andra vill ha det mjukt och lugnt. Inget av det är konstigt eller onormalt, utan vi gillar helt enkelt olika saker, precis som i övriga livet.

Det viktiga är att ni har det bra tillsammans, och utifrån ditt brev verkar du väldigt nöjd med din relation och ert sexliv, varför jag tycker du skall sluta bekymra dig och istället njuta av att ni har det bra tillsammans. Jag brukar säga att så länge man inte skadar någon, eller gör något mot någons vilja så är det upp till var och en hur man har sex.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar