Frågor och svar om sex

17 May 2003, 11:42 194
Tjej, 0 år
Question


Hej!! jag har haft sex 5 ggr och alla 5 ggr har det gjort ont när han har fört in sin penis och den har inte kommit hela vägen in heller jag undrar om jag är trång eller nåt?? ska jag gå till en gynekolog och kolla mig eller vad ska jag göra?? tack på förhand..

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Mitt råd är att du går till närmaste Ungdomsmottagning och pratar med barnmorskan där. Sedan kan hon bedöma ifall hon tycker det behövs en undersökning eller ej efter att ni prata om det hela och du beskrivit lite mer om hur det är. Det kan ju också handla om att du är spänd, vilket man lätt blir om man känner smärta gång på gång. Men prata med barnmorskan så kan hon hjälpa dig att reda ut vad som kan vara problemet, för det ska inte göra ont på det här sättet du beskriver det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar