Frågor och svar om sex

17 May 2003, 12:30 243
Tjej, 0 år
Question


hej jag har länge undrat om det är sant att killar som blir upphettsade men inte får utlösning, får jätte ont i pungen efter hånglet eller var det nått han sa bara för att få ha sex med mig?
tacksam för svar.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det kan vara så att killar får den här smärtan som du beskriver det. Vissa upplever smärta i pungen, och andra kan känna smärta lite längre upp, emedan somliga inte känner något alls. MEN, och det är ett stort MEN, det innebär inte att tjejen ska ha sex med en kille som hon hånglat med, bara för att han inte skall få ont. Och visst finns det dom killar som använder det här som påtryckningsmedel för att få ha sex med tjejen. För det är inget som säger att man behöver ha sex bara för att man känner lite smärta. För det första är smärtan övergående och uppkommer inte jämt, och för det andra kan killen ju själv onanera och se till att få utlösning om det är något som plågar honom, varför det här är killen sak att hantera, och inte något som tjejen behöver känna sig pressad för.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar