Frågor och svar om första gången

7 Jun 2003, 11:36 382
Annat, 0 år
Question


detta är kanske en lite pinsam fråga, men jag skulle vara tacksam för ett svar, går ofta och grubblar över detta..det är så att jag och min förra kille hade petting. båda fick orgasm, men han var aldrig "inne i mig"..har jag förlorat min oskuld?!? snälla svara!! tack på förhand.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Att bli av med oskulden innebär vanligtvis att man har haft samlag med en partner, där killen penetrerar tjejens slida, dvs är inne i henne. Den definitionen blir ju dock lite svår när det tex gäller två tjejer som är homosexuella.
Men eftersom du är heterosexuell så utgör det här inget problem i ditt fall, varför du inte kan sägas ha blivit av med oskulden enligt gängse defintion.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar