Frågor och svar om blod

12 Jun 2003, 09:37 960
Annat, 0 år
Question


Jag har små utväxter som är cirka 5 mm stor precis vid anal öppningen. Den skaver och gör ont lite då och då vad är det för nåt? är det farligt? vem ska jag vända mig till? har aldrig sätt nåt liknande tidigare. jag har haft den en längre tid nu.
Ofta får jag blod när på pappret när jag torkar mig och det gör ont när jag går på toa! Jag vet inte vad det är! Till och med har jag märkt att dessa utväxter producerar små vita levande saker, nåt som liknar väldig små vita daggmaskar ca: 3-4cm långa, jag fattar inte vad detta är för någonting? Ibland kan det bli väldigt mjukt och ibland väldigt hårt och då gör det mycket ont om man rör vid det. Tack för ditt svar!!

Svar

Det är svårt att utifrån din frågeställning veta exakt vad är det är du lider av. Vänd dig till din husläkare, han eller hon kan säkert hjälpa dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar