Frågor och svar om onani

14 Jun 2003, 13:53 238
Annat, 0 år
Question


Hej, jag undrar om det är farligt att det komm lite blod när jag onanerade och urinerade ..det komm ytterst lite och försvan sedan kan det vara något farligt ? eller är det bara ett litet "sår" ? det har bara hänte en gång.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Nej, det är sannolikt inget farligt, utan sådan som kan hända ibland. Man kanske tar i lite för hårt, eller så kommer man åt med en nagelkant, eller något annat som ger upphov till en liten blödning. Skulle det uppstå fler gånger utan att du vet med dig att du kommit åt och rivit dig själv eller något, kan du alltid uppsöka närmaste Ungdomsmottagning för att vara på den säkra sidan. Men nu tycker jag inte att du behöver bekymra dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar