Frågor och svar om få kontakt

22 Jun 2003, 10:36 291
Tjej, 0 år
Question


Hej!
Hur vet man att någon är kär i en?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Ofta kan man ana att någon är kär i en om personen tittar ofta på en, eller om personen låter blicken vila lite längre på en, än vad som är vanligt. Personen som är kär kan också le lite extra, eller så blir personen tvärt om väldigt osäker och nervös när man är i närheten. Ibland kan den som är kär försöka uppehålla sig i närheten av en mycket mer än vanligt, varför man kan börja ana något när man märker att en person som man tidigare inte sett så mycket, helt plötsligt verkar befinna sig överallt där man själv är.

Ja, det finns många tecken, men ibland så märks det inte alls mycket då vissa personer är så blyga att dom går och är hemligt kära i någon utan att visa så mycket överhuvudtaget.

Så det enda sättet egentligen att veta till 100% är om någon säger det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar