Frågor och svar om gravid

27 Jul 2003, 10:57 158
Annat, 0 år
Question


hej nu e d såå här att alla ungdomsmottagningar i typ hela sthlm..har "semester"och min mens skulle ha kommit den 13:e nu e d et den 23:e..jag äter som en gris..mina bröst är väldigt ömma..och nu så mår jag väldigt illa.. har världens obbigaste humörsvägningar min mage e ganska svullen...om jag inte får hjälp här och nu så e detta en väääldigt dålig sida..jag får inte hjälp på nåt annat sätt.jag har inte heller råd att köpa ett gravtest..så vad FAN ska jag göra

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Om du fortfarande inte fått din mens och UM har semesterstängt, råder jag dig till att gå till en barnmorska på mödravårdscentralen. Dom finns oftast på vårdcentralerna ute i landet och dom kan hjälpa dig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar