Frågor och svar om tankar kring homo-bisexualitet

23 Aug 2003, 14:25 408
Kille, 0 år
Question


Finns de en chat sida där man kan chatta med andra tonårsbögar? jag är en 14 årig kille och är lite osäker på min sexualitet...

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Den enda chatsida jag känner till som enbart vänder sig till homosexuella är den som finns på www.rfsl.se. Under forum hittar du en chatsida där man kan välja olika chatkanaler. Det finns dock ingen som bara vänder sig till ungdomar, varför det inte är säkert att det passar dig. Ett annat alternativ är att du använder dig av vår chat och försöker hitta likasinnade att prata med. Vår sajt är ju inriktad mot ungdomar, varför du kanske hittar det du söker här.
I annat fall kan du gärna kontakta tex Rfsl:s Ungdomsförbund. Dom har kanske tips på vart du kan vända dig för att få andra att prata med om det här. Gå in på www.rfsl.se/ungdom och klicka på länken kontakt.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar