Frågor och svar om könsorganen

30 Aug 2003, 20:15 1053
Kille, 0 år
Question


finns det nagra ovningar eller nagat som man kan gora for att fa storre penis?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Nej, det finns inga övningar eller dylikt som kan påverka storleken på penisen. Det enda som finns är egentligen operation och det är inget som jag generellt skulle rekommendera, både på grund av att det är dyrt, men främst beorende på riskerna med en sådan operation.
Utan är du nu orolig för att du skulle ha en liten penis, så vill jag dels säga att du får ge dig till tåls tills du är vuxen (om du nu inte redan är det)innan du vet hur din penis kommer att bli, och dels så är inte penisens storlek avgörande för ifall du ska kunna njuta av sex, eller ifall du ska kunna ge din partner njutning. Så försök att inte bekymra dig för mycket.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar