Frågor och svar om samliv

19 Sep 2003, 15:09 193
Kille, 0 år
Question


Jag älskar verkligen allt med min flickvänns kön. Luckten samt smaken är juvlig. Jag brukar slicka henne 4-5 gånger varje gång vi ses. och jag får ibland infall att bara ta mig en lite sniff där nere. Det är som en drog för mig, har jag problem på nått sätt?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Nej, jag tycker inte att du skall problematisera det här, för alla människor har sina speciella saker dom gillar och som kanske inte är jättevanligt, men det behöver inte betyda att dom har problem för det. Så jag tycker att man skall försöka undvika att tro att allt måste vara ett problem bara för att man inte gör, tänker, eller känner exakt som dom flesta andra verkar göra.
Det jag istället brukar gå på för att avgöra ifall något är ett problem eller inte är ifall beteendet eller känslan är jobbig för personen själv, eller om det på något sätt skadar eller sårar någon annan. Gör det inte det, så tycker inte jag man behöver tänka i termer av problem.
Och som jag uppfattar din beskrivning så verkar du inte direkt lida av din starka känsla för din flickväns kön, och inte heller beskriver du att hon verkar fara illa av det. Därför anser inte jag att detta är något problem, varför jag inte tycker du skall göra ett problem av det heller. Njut istället av att du känner så starkt för henne och för hennes kön, och om det innebär att du ger henne njutning som hon uppskattar så är det ju bara desto bättre. Och att vilja lukta på varandra på det sätt du berskriver behöver faktiskt inte vara så konstigt som det kanske låter för vissa. För vi människor styrs mycket av lukten i både val av partner och när det gäller sex även om det inte är så medvetet för dom flesta.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar