Frågor och svar om här kan man få hjälp!

24 Oct 2003, 19:29 386
Annat, 0 år
Question


HEJ! detta är jätteviktigt! JAg behöver komma i kontakt med ungdomsmottagningen i Partille, men när jag ringer deras nummer kommer jag till "telia Kundbesked" !!! Jag måste få tag i dem så fort som möjligt! Kan ni kolla upp om numret stämmer ? SNÄLLA SVARA

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Nej, numret på vår sida verkar tyvärr ha blivit inaktuellt då UM i Partille har flyttat. Dom finns numera på Gamla Kronvägen 82 i ett nybyggt hus som heter Forellen. Telefonnumret är 031-3400860. Dom tar emot ungdomar mellan 13 och 21 år, och telefontid är alla dagar utom torsdagar mellan klockan 11 och 12. Varje måndag har dom dock öppet hus och då kan man gå dit utan att ha beställt tid innan. Öppet hus är mellan klockan 15 och 16.30, så prova att gå dit då ifall du är i akut behov av hjälp.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar