Frågor och svar om få kontakt

9 Nov 2003, 09:25 164
Tjej, 0 år
Question


hejsan, jag är 13 år. nu har jag blivit kär i en kille som bara är så jävla gullig. jag älskar honom. jag har ingen aning om vart han bor. men det är iaf min pappas frus bästis barn! jag tror att han gillar mig också men.. vad ska jag göra... vill inte fråga min plastmamma om telefon nr för vi känner inte varran så bra... jag älskar honom så mycket

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Om du verkligen vill ha kontakt med honom så finns det ju inget annat sätt än att du försöker få reda på vart han bor och vilket telefonnummer han har. Och det enklaste sättet verkar ändå vara att fråga din pappas fru. Så, även om du tycker att du inte känner henne så väl än, så kan du ju faktiskt se det här som ett sätt att lära känna henne lite bättre. Därför är mitt råd att du ger henne en chans att hjälpa dig att få kontakt med den här killen. För att fråga sådana här saker och ge henne chansen att hjälpa dig är att visa ett förtroende som kan gör att man lära känna varandra lite mer, och då slår du ju liksom två flugor i en smäll.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar