Frågor och svar om få kontakt

9 Nov 2003, 13:41 164
Tjej, 0 år
Question


HEJ. Jag har nyligen träffat en väldigt söt och trevlig kille, vi har strulat, och har har sagt såväl som till mig och mina kompisar att han tycker att jag är söt. vi har strulat, och jag kan inte sluta tänka på honom, men hur vet jag att han är lika intresserad av mig? Jag vill kontakta honom och berätta om hur jag känner, men vågar inte...vad ska jag göra?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Så tillvida han inte själv tar kontakt med dig, så är enda möjligheten att få veta vad han känner, ifall du tar kontakt och pratar med honom. Så, svaret på din fråga är att du aldrig kan veta ifall han är lika intresserad ifall du inte pratar med honom och berättar vad du känner. Och visst, det är en chansning som inte alltid faller ut som man skulle önska, men å´andra sidan, tar man aldrig chansen så vinner man aldrig något heller. Så, jag önskar att jag kunde ge dig något magiskt sätt som du kunde få veta det du vill veta, utan att riskera något, men tyvärr finns det inget sådant. Utan i kärlek måste man våga chansa, med risk att förlora, det kommer tyvärr ingen undan. Men den gång man vinner högsta vinsten, så är det värt alla tidigare förluster. För hur det nu är, så lär man sig alltid något även om det inte alltid blir som man vill. Så, tänk på det, och försök hitta modet hos dig själv.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar