Frågor och svar om kärleksrelationer

22 Nov 2003, 10:31 67
Tjej, 0 år
Question


Hej! jag har ett problem. det är så att jag är kär i två killar och båda är lika underbara .det började att ajg var intresserad av en kille i somras som efter positiva signaler visade sig ha ljugit för mig. sen när jag börja en ny skola så såg jag en kille som går två klasser över mig och han måste nog va den sötaste killen jag sett.Men så är det då en annan kille som jag har fått bra kontakt med.
som jag känner mig bekväm att prata med och jag blir jätteglad när jag ser honom.Men den andra killen är lika underbar han med.men med han blir jag nervös och glad . jag vet verkligen inte vad jag ska göra jag vet inte om någon av dom är intresserad av mig heller.snälla kan du underlätta mitt problem?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

I dagsläget kanske ditt problem inte är så stort, eftersom du uppenbarligen inte vet om någon är intresserad, och du har heller inte inlett någon relation med någon av dom. Därför kan du ju faktiskt passa på att njuta av känslorna du har och se det som något positivt istället för att se det som ett problem. Det är nämligen inte ovanligt att man kan få känslor för fler än en, men med tiden brukar det utkristallisera sig vem man är mest intresserad av. Och som jag sade så har du ju den tiden på dig, eftersom du inte inlett något med någon av dom, vilket kunde ha lett till en massa strul och problem.
Så, mitt råd är att du tar det lite lugnt och låter tiden visa vem du är mest intresserad av, och det kanske till och med blir så att det inte blir någon av dom, utan att det dyker upp en tredje som får dom andra två att förblekna. Konstigare saker har faktiskt hänt. Så, sitt lugnt i båten, och låt tiden visa hur dina känslor utvecklar sig.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar