Frågor och svar om onani

6 Dec 2003, 17:44 270
Tjej, 0 år
Question


Jag är en tjej som undrar om ni kan ge några tips på hur man onanerar?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är lite olika hur tjejer onanerar men enligt min erfarenhet använder dom flesta tjejer sina egna fingrar. Vissa tycker om att föra in fingrarna i slidan och dom flesta stimulerar klitoris som är den lilla hårda utbuktning som sitter längst fram i slidan. Hur man stimulerar klitoris finns det många svar på, och det bästa är om du själv provar dig fram till något du tycker känns skönt.

Sedan är det många som också använder duschmunstycket. Genom att hålla handen delvis för, eller till och med skruva av själva munstycket och bara använda slangen, kan man få en riktad stråle som man kan stimulera klitoris med.
Vidare finns det dom som tycker om att gnida underlivet mot något som stimulerar klitoris. Det kan vara en kudde eller vad som helst.

Det finns självklart fler sätt, men nu har du fått några tips så får du själv prova dig fram. Kanske får du också tips från våra besökare när dom läser den här frågan/svaret.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar