Frågor och svar om underlivet

13 Dec 2003, 09:10 278
Tjej, 0 år
Question


Hej! Jag har två problem. När jag hade sex en gång så sved det jättemycket i slidan och gjorde ont så till slut ville jag inte få in kuken. Sen så kliar det jättemycket både i slidan och analöppningen. Är det nåt fel? Jag vågar inte gå till någon gynekolog heller.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Mitt råd är att du går till närmaste Ungdomsmottagning och pratar med barnmorskan där. Hon kan hjälpa dig att reda ut vad som är problemet, och om du inte vågar göra en undersökning (vilket kanske inte ens behövs) så kommer hon inte att pressa dig.
Att gå till Ungdomsmottagningen är helt gratis och barnmorskan är van att hjälpa till vid sådana här problem, så du behöver inte vara rädd.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar