Frågor och svar om obesvarad kärlek

20 Dec 2003, 09:30 359
Annat, 0 år
Question


Hej!! jag är en tjej på 17 år som bara behöver hjälp..
För några månader sen presenterade en kompis mig för hennes killkompis.. Och vi umgicks väldigt mkt. Sen berättade han att han hade fått känslor för mig. Men jag hade dock inga för honom då. Men nu har jag fått det för honom.. Och jag berättade det för honom, och jag sa att jag ville prova om allt kunde funka en gång till. Och då sa han att han itne trodde att det skulle bli nåt mellan oss, att jag inte skulle få några känslor för honom.Och att han nu gått vidare. Men jag har aldrig vart kär förut, och nu é jag det.Sa till honom att ja inte kan träffa honom nå mer för jag skulle bara må så dåligt.. Sen är jag även oskuld, och han har försökt att ha sex med mig varge gång ja sovit där.. Men har inte haft det.. Sex duger man till, men inte en å bli tillsammans med.. Hur ska jag tolka detta? Va det bara sexet han var ute efter.. För han e verkligen jättesnäll å gullig..Men nu börjar jag undra? Snälla..Tacksam för svar

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Vad han är ute efter är svårt för mig att säga, utan det vet han endast själv. Så för att du eller jag ska slippa att gissa vad hans motiv och avsikter är så är det bäst att du frågar honom. Exempelvis kan du ju fråga hur han tänker när han uppenbarligen vill ha sex med dig, men inte verkar vilja bli tillsammans med dig.
Så, ställ dom här frågorna du undrar över till honom istället för han är den enda som sitter inne med svaren. Efter att du hört vad han säger och hur han tänker kring er relation så vet du sannolikt lite bättre hur du ska göra. Och skulle det nu vara så att du inte får några ordentliga svar som känns ärliga, så är det ett svar i sig som oftast gör att man känner att den här personen förmodligen inte är någon att satsa på.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar