Frågor och svar om få kontakt

20 Dec 2003, 10:34 209
Kille, 0 år
Question


Hej! Jag undrar bara en sak. jag har träffat den mest underbara tjejen, och vi har träffats flera gånger. Men jag är rädd att det aldrig kommer bli nåt om vi inte går ett steg längre o kysser varann. men ingen vågar direkt riva muren. jag är desperat, jag är otroligt kär och jag tror det är besvarat. Vad ska jag göra?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det verkar ju som om du har en känsla av att den här tjejen känner likadan, varför jag tycker att du ska våga ta steget och antingen berätta hur du känner eller visa det för henne på annat sätt. Du skulle ju tex kunna säga som det är, nämligen att du är rädd att det aldrig ska bli något om ingen gör eller säger något, och att du därför känner att du måste berätta hur du känner.
Jag är övertygad om att du hittar ett sätt att berätta för henne om du bara hittar modet. Så, våga lite, för inget kan väl vara värre just nu än att allting bara rinner ut i sanden för att du aldrig kommer dig för att visa något, eller hur?

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar