Frågor och svar om sex

4 Jan 2004, 11:38 378
Annat, 0 år
Question


Hej.. Jag e en kille på 17 år. det är så at t jag har en tjej och vi har försökt ha sex förut. men ajg verkar itne vara så haj på det, jag typ hittar itne rätt , mnen det ä
ju inte så lätt äna i mörkret typ. Hon ska väl hjälpa till ? eller hur e det normalt sätt.. att killen bra siktar o träffar rakt in i slidan. Märker man om man har kondylon gör det ont ?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är precis som du säger att det kan vara svårt att hitta rätt och ofta behövs det att antingen tjejen eller killen hjälper till med handen. Och det kan ju vara en fördel om det är tjejen som hjälper till då hon känner när penisen kommer rätt. Så, prata med din tjej och be henne hjälpa till för sannolikt känner även hon sig osäker kring det här.

När det sedan gäller kondylom så är det vanligt att man inte märker några symptom överhuvudtaget, varför enda sättet att veta säkert är om man testar sig. Det kan du göra gratis på närmaste Ungdomsmottagning.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar