Frågor och svar om första gången

11 Jan 2004, 16:02 284
Annat, 0 år
Question


HEJ! först o främst, tack för en väldigt bra sida:)
Och nu till min själva fråga, jag blev av med oskulden igår, det gjorde väldigt ont, men det blödde aldrig eller ngt liknande, men jag undrar en sak... Det kändes som om han inte kom "ända in", trots att hela hans kuk var inne. Min pojkvän har en väldigt liten kuk, jag undrar om det då kan vara så att den inte var tillräckligt stor för att nå fram till mödomshinnan... Kan det vara så?

(fan va orättvist att det bara gör ont på tjejer, för mig gjorde det ont medan det för min pojkvän var det "skönaste han vart med om")

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Ja, visst är det orättvist, det är jag den förste att hålla med dig om. Det vore väl underbart om tjejer kunde slippa känna smärta överhuvudtaget.
När det sedan gäller din fråga så innebär inte ett samlag att penisen alltid tränger så långt in som det är möjligt. Så även om din kille pga sin penislängd inte kommer "ända in", så spelar det ingen roll när det gäller mödomshinnan, då den inte sitter speciellt långt in, utan tvärtom är ganska ytlig i förhållande till hur djup slidan är.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar