Frågor och svar om orgasm

8 Feb 2004, 10:53 84
Tjej, 0 år
Question


Jag har haft sex med min kile många gånger och när vi är hema hos mig från jag orgasm. Men när vi är hos honom så går det inte för mig vad beror det på...

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är jättesvårt att svara på utan att veta mer om dom olika situationerna. Det du/ni kan göra är att fundera över vad det är för skillnad i att vara hemma hos honom och hemma hos dig. Bor han fortfarande hemma kanske det finns en skillnad i att du blir mer spänd inför att ha sex när hans föräldrar är i huset/lägenheten. Det kan också vara så att han känner sig mer spänd inför att ha sex i sitt föräldrahem så han känner en stress, vilket kan göra att han inte är lika uppmärksam på dig som när ni är hemma hos dig.

Det här var en ren spekulation från min sida, men jag ville visa på hur ni kan fundera när ni jämför för att försöka komma fram till vad det är för skillnad på att vara hemma hos dig och vara hemma hos honom. För någon skillnad finns det uppenbarligen, sedan kan det handla om helt andra saker än jag nämnt här, men poängen är att ni själva kan försöka gå igenom dom olika situationerna för att se om det finns någon skillnad rent konkret, eller om skillnaden ligger mer på det känslomässiga planet.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar