Frågor och svar om orgasm

15 Feb 2004, 11:07 739
Kille, 0 år
Question


hej
jag undrar om man kan få utlösning två gånger? ollonet är ju väldigt ömt efter utlösningen så jag har lite svårt att fortsätta då. Sen är det väl också så att man inte blir lika upphetsad av tjejen efter utlösningen eller?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Dom flesta känner precis som du att ollonet är väldigt känsligt efter en utlösning och att upphetsningen avtar eller till och med försvinner direkt efter en utlösning. Så, det allra vanligaste är att man antingen slutar då, eller så kan killen smeka tjejen med fingrar och eventuellt med munnen om hon vill det.
Men det finns tillfällen då upphetsningen kan finnas kvar och killen önskar att fortsätta även efter en utlösning, och sedan får en andra utlösning, men det tillhör alltså inte vanligheterna.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar