Frågor och svar om olika former av sex

21 Feb 2004, 10:15 173
Kille, 0 år
Question


Jag och min flickvänn har sex nästan varje dag. Vi har bara sex i sängen och badkaret. Finns det andra ställen att ha sex på? Typ tåget eller bussen, får en göra det? Isåfall, har du något bra förslag?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Vart man har sex är i dom flesta fall upp till varje par, men det finns regler kring detta som man måste ta hänsyn till och det gäller främst att man inte får ha sex på offentlig plats där andra ofrivilligt blir delaktiga. Sålunda är det inte okay att ha sex på bussen eller andra ställen där människor befinner sig, utan det kan man bli anmäld för. Men om man väljer andra ställen ute i naturen som tex ute i skogen när inga andra finns i närheten så är det okay.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar