Frågor och svar om onani

7 Mar 2004, 13:08 878
Kille, 0 år
Question


Jag fick en sexdrömm inatt och jag tyckte det va väldigt verkligt och skönt, jag undrar hur man ska göra för att få sexdrömmar. ska man göra ett uppehåll med att runka så att man blir extra upphetsad?? för jag rövknullade en tjej i drömmen så jag vaknade och nästan fick en utlösning.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Drömmar är något som är väldigt svårt att styra, utan dom blir det dom blir. Så, mig veterligen finns det inget sätt att direkt påverka sina drömmar till att handla om sex. Men om du tror att det kan funka med ett onaniuppehåll så kan du ju alltid testa. Funkar det så funkar det. Men annars får du nog ställa in dig på att den här typen av drömmer kommer och går som dom behagar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar