Frågor och svar om bröst

13 Mar 2004, 11:19 674
Kille, 0 år
Question


Jag och min tjej ville testa nåt nytt så jag fråga om ja kunde knulla hennes bröst(type köra kuken up a ner mellan hennes bröst) hon tykte att den kankse skulle vara skoj så vi gjorde det, men när jag sprutade på hennes ansikte så blev hon lite sur för det var kladdigt men jag tyker att det är inget att bli sur för, för att hon gick med på det... Vad tycker du?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är inte så mycket varken för dig eller för mig att tycka om då det inte finns något rätt eller fel i det här. Blir hon sur och känner sig kränkt så är det så, punkt slut. Det bästa då är att man pratar med varandra om vad det var som gick fel så man kan undvika att det händer igen, istället för att man bara försvarar sig med att "hon gick med på det". Det är ju nämligen inte alls säkert att hon gick med på att du skulle spruta i hennes ansikte bara för att du fick köra penisen mellan hennes bröst. Hon kanske trodde att du skulle sluta innan du fick utlösning. Så, om någon blir sur när man har sex ska man ta det på allvar och snacka om det. För förhoppningsvis är väl även du intresserad av att din tjej ska ha det bra när ni har sex.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar