Frågor och svar om samlag

4 Apr 2004, 12:43 384
Tjej, 0 år
Question


hur fejkar man orgasm?!skulle gärna vilja veta de..har aldrig fattat detta--hur man gör...kissar man eller?!

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Killar har generellt svårt att fejka orgasm då dom får utlösning när dom får orgasm, och det kan man ju inte fejka.
Tjejer däremot kan lättare fejka orgasm då deras orgasm oftast sker utan att någon vätska utsöndras. Tjejer som fejkar orgasm gör det vanligtvis genom att stöna häftigare och häftigare, samtidigt som dom kan röra underlivet och kroppen snabbare och snabbare. Det hela kan avslutas med att dom sedan låter som om det är väldigt skönt för dom genom att dom tex skriker till lite, innan dom tystnar och ligger stilla. Killen kan då tro att dom verkligen fått en orgasm.

Det här är sannolikt det vanligaste sättet att fejka orgasm på, men det behöver inte gå till exakt så här. Det är synd att det överhuvudtaget ska finnas något som heter fejkad orgasm för drömmen vore ju att alla som ville kunde få orgasm, och att ingen skulle känna sig manad att försöka lura sin partner, utan att alla kunde vara öppna och prata med varandra istället. Men där är vi tyvärr inte än.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar