Frågor och svar om olika former av sex

5 Apr 2004, 14:41 408
Tjej, 0 år
Question


Hej!
Jag är en 20-årig tjej o undrar, jag har en kille sedan 4 år tillbaka o eftersom vi inte har sex spec. ofta, eftersom han typ aldrig har lust längre. Har bara sex en gång i veckan. Så jag undrar, vart kan jag få tag på en massagestav alt. dildo? jag vill inte köpa i en affär och helst bara skicka efter den, men vill inte att det ska synas när man hämtar på postesn o sånna grejer. Finns det något sätt?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det finns en hel del vanliga postorderfirmor som även säljer massagestavar. Gå in på en sökmotor på Internet och sök på dildo, eller massagestav så får du en massa träffar, sedan är det bara att välja en lämplig leverantör, vilket du kan göra genom att kontrollera deras villkor osv, så dom verkar seriösa. Hos många av dom skriver dom också att dom levererar massagestavarna i neutrala paket så ingen på posten kan se vad som är i dom. Läs noga på deras sidor så hittar du säkert någon som garanterar detta och som verkar seriös när det gäller betalningsvillkor och annat.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar