Frågor och svar om koncentrationssvårigheter

25 Apr 2004, 10:19 565
Tjej, 0 år
Question


Jag har testat mig hos en psykolog o logoped och fick precis reda på att jag har generella språkstörningar, problem med motorik, origentera mig, preceptionsstörning, jag tror de va uppmärksamhet också.
Lider jag av nått typ damp ? snälla svara! vill så gärna ha svar.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Jag kan tyvärr inte svara på din fråga då det inte är givet att du lider av damp för att du har dom här svårigheterna. För att ge svar krävs tillgång till testen och information som man bara kan få när man pratar med dig. Så, tyvärr kan jag alltså inte ge dig något svar. Däremot har du alla chanser i världen att få svar på din fråga, då den psykolog och den logoped du träffat säkert har svaret på detta. När man får veta resultatet av tester man gjort är man många gånger både spänd och lite nervös, varför man inte alltid kommer ihåg att fråga allt man vill veta. Frågorna dyker oftast upp efteråt. Det här vet alla som jobbar med detta, varför det alltså inte är konstigt om du nu i efterhand ringer upp psykologen eller går upp till henne/honom och pratar om det här du undrar över.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar