Frågor och svar om olika former av sex

25 Apr 2004, 10:26 1964
Tjej, 0 år
Question


Hej jag undrar hur man runkar av en kille? och suger av honom med...

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Att runka en kille innebär oftast att man fattar tag om penisen en bit ner. Om killen inte är omskuren så håller man oftast handen om penisen med förhuden mellan sin egen hand och penisen. Sedan drar man förhuden fram och tillbaka över ollonet (penisens "huvud" som sitter längst ut) med hjälp av handen. Hur hårt man kramar om penisen och hur fort man för handen fram och tillbaka kan variera beroende på vad killen ifråga tycker känns skönt. Oftast börjar man lite långsamt för att sedan öka både hastigheten och trycket i takt med att killen blir upphetsad. Vill man så kan man hålla på att runka tills killen får utlösning, då drar man ner på takten och slutar strax efter då många killar blir väldigt känsliga direkt efter utlösning varför dom inte tycker det är skönt om tjejen fortsätter runka.

I princip går det till på samma sätt när man suger en kille bara det att det är munnen och läpparna som förs fram och tillbaka över penisen istället. Ibland kan killar uppskatta om tjejen använder tungan och för den runt ollonet emellanåt, och vissa gillar också om tjejen samtidigt smeker pungen med handen tex. Men annars går det till på samma sätt som när man runkar. Tjejen ska bara vara lite försiktig så inte tänderna kommer åt för det kan göra lite ont tycker dom flesta.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar