Frågor och svar om få kontakt

15 May 2004, 11:38 81
Tjej, 0 år
Question


Hej! Jag är en 21-årig tjej som undrar vad en kille kan tycka i allmänhet om en tjej är lite för berusad och råkar spilla lite öl på killen? Detta hände mig under en fest men jag sa flera gånger förlåt för det samt försökte torka bort lite öl på hans arm. Han verkade ta det bra men var ändå på väg att medvetet (på skoj hoppas jag) spilla öl på mig men jag lyckades tack och lov förhindra det. Sedan frågade han hur det var med mig annars och jag sa att jag är så full. Sen tror jag att jag följde med min kompis och dansade. Nu så här i efterhand har jag kommit på att jag spillde bara ut några droppar öl på honom men trodde att jag spillt jätte mycket. Jag tycker det är lite skämmigt att det ändå hände (då ölen jag spillde hade jag fått av honom) och att jag dessutom försökte ta bort ölen från hans arm med min hand! För nu har jag fått upp ögonen på honom och har blivit lite intresserad av honom (vi jobbar på samma jobb) men tror du att jag har förstört min ev. chans på honom totalt efter det där med ölen, eller? Tror du han tyckte jag var jobbig eller kan han se det komiska i det hela trots allt?


Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det låter enligt min erfarenet inte som om du gjort något större misstag, varför dina chanser rimligtvis inte borde vara spolierade på grund av det här. Sedan kan det självklart vara så att det finns andra skäl till varför den här killen inte skulle vara intresserad, men det är ju inget du vet idag, utan det får framtiden utvisa.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar