Frågor och svar om svek

4 Jul 2004, 11:11 165
Kille, 0 år
Question


Kan ni se till att Moderator i forumet vaknar upp och ser vad som försigår där? Speciellt idag har det gått riktigt snett (minst sagt)

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Om du har en uppfattning att det sker något på forumet som strider mot våra etiska regler så är det bra om du och andra påtalar det. Denna typ av information ska skickas till [email protected] för då kommer den direkt till vår moderator. För att vi ska kunna kontrollera det du reagerat på så är det dock bra om du och andra som gör som du, anger vad det är du/ni reagerat på. Vår moderator kontrollerar regelbundet forumen men då det finns många trådar att följa är det bra om vi får hjälp av er att extra uppmärksamma saker som kan ha passerat gränsen för vad reglerna säger.
Så välkommen att höra av dig igen med lite mer detaljerad information så ska vi självklart kolla upp det och vidta åtgärder om det är befogat.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar