Frågor och svar om onani

19 Jul 2004, 11:30 719
Kille, 0 år
Question


Hej, efter utlösning när jag onanerar har jag svårt att få utlösning en andra gång, det kommer även som nåt slags skumliknande vid förhudskanten.
Ska det vara så och går det att få en till utlösning?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det är normalt väldigt svårt att få en andra utlösning efter att man onanerat en gång och fått utlösning. Om man fortfarande har stor lust att onanera efter att man fått en första utlösning finns det inget som hindrar att man fortsätter, men det är inte säkert att man lyckas få utlösning en andra gång. Det finns dom som har lättare för att få utlösning en andra gång, men det vanliga är att det är ganska svårt. Det finns också dom som försökt träna upp förmågan till att få flera utlösningar på raken. Vissa anser sig ha lyckats, andra tycker inte det gör någon skillnad.

När det sedan gäller det här skumliknande så är det inget att oroa sig för, utan det är sannolikt sädesvätska från första utlösningen som pressas ut när du onanerar en andra gång, och blir skummig när den trycks ihop mellan ollonet och förhuden i och med din onani.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar