Frågor och svar om hårtillväxt

19 Jul 2004, 12:28 324
Kille, 0 år
Question


Vilket föredrar en tjej, om man är rakad eller om man inte är det?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Smaken är som baken brukar man säga, och det stämmer även i det här fallet. Vissa tjejer föredrar rakat, andra inte. Det går inte att säga i förväg, utan det är något som man måste fråga den tjejen man är tillsammans med om man vill veta. Min erfarenhet är dock att om tjejen gillar killen, så kommer det här med rakad eller orakad ganska långt ner på listan.

I sista hand så handlar det ju också om vad man själv föredrar. Så börja med att fråga dig själv om du gillar dig själv rakad eller orakad, och vad du själv tycker är bäst, mest praktiskt, snyggast, mest hälsosamt osv.

För i alla lägen så gäller att man själv måste få bestämma över sin egen kropp. Börjar man tulla på den gränsen och gör saker med sig själv för att man tror att andra ska gilla det bättre, då går det till slut ut över en själv.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar